Another media interview about my World Tour, #WomenRidersWorldRelayand #WIMABulgaria #WIMAWorld! Thank you Bulgarian National Radio Stara Zagora and Teodora Ivanova! You can listen part of the interview from On speed/На скорост here!

Bulgarian National Radio Stara Zagora, 29.03.2019 (source link here)

Виолета Иванова е на 43 години, омъжена, майка на две деца, дипломиран психолог по професия, но…с бензин в кръвта. Виолета  поема на 14 април със своя любим Harley – Davidson ( който галено нарича Борис), за да измине 56 000 км в обиколка на света през 6 континента. Верният кавалер на Виолета Иванова в нейните приключения е Фат Боб, пътува с него от 2015 година и са изминали заедно из Европа 38 000 км досега. Тежката 240 кг машина  е стабилна на завоите и се държи добре и извън стандартния асфалт. Това не е първото й пътешествие, но е най- продължителното – по план ще започне на 14 април и трябва да приключи през м.ноември т.г. Предстоящата й обиколка привлича вниманието и на най- голямото списание във Финландия, което публикува материал за нея.

Виолета Иванова е представител за страната ни на Международната асоциация на жените мотористи WIMA и се включва в най – дългата щафета в света, организирана от жени на мотори, за да привлече вниманието на мото индустрията към мащаба и силата на тази общност, пренебрегвана до момента. От всички мотористи в света през последните години броят на жените –  се е увеличил от 10% на 20%, казва Виолета Иванова. За предаването „На скорост“ на Радио Стара Загора, с нея разговаря Теодора Иванова.